Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Sivas'taki Hanımlar Evi'nde program düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hanımlar Evi'nde program düzenlendi.

Vali Alim Barut'un eşi Miyase Barut, Esentepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren Hanımlar Evi'nde düzenlenen programa katıldı.

Hanımlar Evi sorumlusu Semra Erdemci, faaliyetlerinden bahsederek, bugüne kadar 274 kadının merkezde kurs gördüğünü söyledi.

Merkezde taş bebek, iğne oyası, nikah şekeri hazırlama gibi sertifikalı kurslar düzenlendiğini dile getiren Erdemci, "Tamamlanan kurslar kapsamında kursiyerlerimiz maddi kazanç sağlayarak aile bütçesine katkıda bulunmaya başlamışlardır" dedi.

Programda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sunum yapıldı ve kursiyerlerin el işlerinin sergilendiği stant gezildi. Programın sonunda Miyase Barut ve beraberindekiler, merkez içerisinde bulunan kütüphane ve spor salonunun açılışını da gerçekleştirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber