Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkiran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Demirkıran, mesajında,...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Afif Demirkiran, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirkıran, mesajında, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, fedakarlığın ve duyarlılığın, hoşgörünün sembolü olan kadınlar, huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşı olduğunu söyledi.

Kadınların tarih boyunca yaşamın her alanında gösterdikleri başarılarıyla medeniyetimizin inşasına en az erkekler kadar emek sahibi olduklarını belirten Demirkıran, şunları kaydetti:

 "Kadınlarımızın günümüzde sosyal, siyasal ve ekonomik alanda  daha iyi temsil edilmesi, bireysel hak ve özgürlükler konusunda bilinçlendirilmesi, hepimizin görevi olmalıdır. Özgürlüklerin yaygınlaşmasını istiyorsak, öncelikle zihinlerin ve  düşüncelerin özgürleşmesini savunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber