Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ERZURUM (AA) - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Orhan, mesajında, toplumun ve ülkenin huzuru, kadının mutluluğuyla mümkün...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ERZURUM (AA) - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Orhan, mesajında, toplumun ve ülkenin huzuru, kadının mutluluğuyla mümkün olacağını belirterek, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye'nin simgesi, yarınların teminatı olduğunu vurguladı.

Kadınların yılın bir günü değil, her günü hatırdan çıkarılmaması gereken değerler olduğunun altını çizen Orhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumu oluşturan en küçük yapı aile, ailenin temel yapı taşı da kadındır. Doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her alanında var olan, bizleri yetiştiren, büyüten, eğiten, kadınlarımız karşılıksız özverinin ve fedakarlığın timsali olmuşlardır. Onların varlığıyla onurlandığımız gibi onların hayatın her alanında hak ettikleri müstesna yeri almaları için de gayret ve çaba gösteriyoruz, göstermeliyiz. Çünkü bizler, yozlaşmış ve bozulmuş bir toplumu doğru yola davet için gönderildiğinde ilk olarak kız çocuklarına yapılan vahşeti yasaklayan bir peygamberin ümmetiyiz. Peygamber efendimizin kadınlara gösterdiği sevgiyi, hoşgörüyü, güler yüzü hepimiz hayatımızda örnek almalıyız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber