Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 13:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünce kadın idarecilere kahvaltı verildi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadın idarecilere kahvaltı verdi.

Acem Tekkesi'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, herkesin hayatında kadınların yerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Annesinin kendisi ve kardeşlerini zor şartlar altında okutup, büyüttüğünü dile getiren Girgin, "Annelerimizin bizlere verdiği emek hakikaten insan üstü bir başarı öyküsüdür. Anadolu kadını gerçekten boş vakit bulamadan hayatını geçiriyor. Hem çocuklarını büyütmek ve yetiştirmek hem de bağda bahçede evine ekonomik kazanç sağlamak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Ama modernizm kadını bir meta olarak, bir cinsel obje olarak görüyor. Bu bir gerçek. Bu tartışılmaz bir gerçek olarak bazı kesimler tarafından kabul ediliyor, bu çok yanlış bir bakış açısıdır" dedi.

Bir toplumun yarısının erkek, yarısının kadın olduğunu belirten Girgin, "Bir kuş düşünün tek kanatla uçması mümkün mü? Değildir. Allah insanı tek yaratmamış, eşli yaratmış. Bu hayvanlarda da insanlarda da böyledir. Dolayısıyla kadınlarımıza ne kadar değer versek azdır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından kadınlar canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber