Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Kadınların Statüsü ve Eşitliği Platformu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel konser verildi.Fatsa Hükümet Konağı önünde...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Kadınların Statüsü ve Eşitliği Platformu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel konser verildi.

Fatsa Hükümet Konağı önünde düzenlenen konseri, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Murat İnceel, Fatsa Jandarma ilçe Komutanı Halit Gülten, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve  Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri dinledi.

Konsere katılanlar anı defterine duygu ve düşüncelerini yazarak kadına şiddetin son bulmasını istedi.  

Kadınların Statüsü ve Eşitliği Platformunun Kaymakamlık bünyesinde oluşturulabildiğini bilmediğini söyleyen Milletvekili Şener, “Ben böyle bir platformun oluşturulduğunu bilmiyordum. Sayın Kaymakamız böyle bir platformun devlet tarafından oluşturulduğunu söyledi. Kendileri çok güzel bir etkinliğe imza atmışlar. İnşallah platform kadınların sorunlarına çözüm üretebilir” dedi.

Program, kokteyl ve Fatsa ilçesinde görev yapan öğretmenlerin seslendirdiği konserle son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber