Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Kastamonu'da bir hafta önce kampa giren Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Milli Takımlarının sporcularına yönelik Ilgaz Dağı'na gezi düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da bir haftadır kamp yapan Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Milli Takımlarının sporcuları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ilgaz Dağı'nı gezdi.

Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'ne gelen sporculara, Türkiye Kayak Federasyonu'nun yetkililerinden Can Erdem tarafından, milli park sınırları içerisinde yer alan tesisler hakkında bilgi verildi.

Sporcular daha sonra doğa yürüyüşü yaptı, telesiyejle zirveye çıkarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antrenör Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir haftadır kentte kamp yaptıklarını hatırlatarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla takımın motivasyonunu artırmak amacıyla Ilgaz Dağı'na geldiklerini söyledi.

Ilgaz'da müthiş bir atmosferle karşılaştıklarını ifade eden Çınar, "Sporcularımızla dağın zirvesine çıktık. Sporcularımıza 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir jestimiz oldu. Şu anda dünya şampiyonası 1. etap hazırlık kampındayız. Güç ve kondisyona yönelik hazırlık çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Sporculardan Esra Yıldız da kampın yoğun geçtiğini dile getirerek, "Verimli çalışmalar yapıyoruz. Kamp arasında, federasyonumuz sürpriz yaparak, buraya gezi düzenledi. Yetkililere ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber