Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AĞRI (AA) - Eğitim Bir Sen Ağrı Şubesi Kadın Kolları Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AĞRI (AA) - Eğitim Bir Sen Ağrı Şubesi Kadın Kolları Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Eğitim Bir Sen Ağrı Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Leyla Daştan, kadınların insan denen varlığın yarısı olduğunu dile getirdi.

Kadınların olmadığı insanlığın eksik ve anlamsız olduğunu ifade eden Daştan, "İnsan cinsiyeti üzerinden anlam kazanmaz. İnsanı değerli kılan taşımış olduğu ruhudur. Kadın insanlığın anası, umudu ve sanatın sembolüdür. Erkeğin olmadığı yerde hem erkek hem de kendisidir" dedi.

Yeni Türkiye'nin var oluş sürecinde kadınların alacağı rolün önemine değinen Daştan, "İyi ile kötünün, doğru ile yanlışın bu denli iç içe girdiği dönemde toplumun yeniden değerleriyle ve inançlarıyla inşa edilmesinde, milletin ufkunun genişletilmesinde, vizyon ve hedeflerinin yükseltilmesinde kadınlara büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün sorunların çözümüne vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber