Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri

AK Parti Bodrum Kadın Kolları üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Bodrum Devlet Hastanesini ziyaret ederek, kadın personel ve hastalara karanfil dağıttı

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinlikleri

MUĞLA (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Devlet Hastanesinde karanfil dağıtıldı.

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kollarınca, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Bodrum'da bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve beraberindeki kadın kolları üyeleri Bodrum Devlet Hastanesini ziyaret etti.  

Burada hastalara ve hastanede görev yapan kadınlara karanfil dağıtan başkan ve üyeler, tüm kadınların gününü kutladı. AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, emekçi kadınların haklarını savunmak için her zaman çalıştıklarını söyledi.

Pazar günü ilçede bir yürüyüş düzenleyeceklerini ifade eden Eraslan, bugüne kadar hep "Başarılı erkeğin arkasında kadın vardır" dendiğini, ancak kadınların başarılı erkeğin arkasında değil, yanında olduğunu kaydetti.

Eraslan, "Kadının olduğu yerde her şeyin daha farklı olduğunu, kadın zarafetinin girdiği yerin daha güzelleştiğini hepimiz biliyoruz. Ben şimdiden bütün kadınların Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber