Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 23 Eylül 2014 - 22:35 Yorum: 0

AA muhabirine ödül

AA muhabiri İlknur Çetinbaş'ın "Süngere senkronize atlayış" haberinin ikincilik ödülüne layık görüldüğü TSYD-Spor Toto Spor Yazarları Armağanı Yarışması ödülleri, törenle sahiplerine verildi.

AA muhabirine ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) düzenlediği TSYD-Spor Toto Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nın ödülleri törenle verildi. 

TSYD'nin Levent'teki sosyal tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve aşırı sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını oluşturan TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Türk sporu için dostluk, kardeşlik ve gönül temennisinde bulunurken, bugün toprağa verilen spor yazarı İlhan Söyler için başsağlığı dileklerini iletti.

Kılıç: 'Çalışmalarımız gece gündüz durmadan devam edecek'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada spor basınının spor dünyasının arasında yaşanan gelişmeleri, atılımları, güzel ve fena anları vatandaşlarla buluşturduğunu anlattı. 

AK Parti hükümetlerinin son 12 yılda spor dalında aşırı iri çalışmaları olduğunu aktaran Bakan Kılıç, 'Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın spora ne kadar meraklı olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da spora bulunan merakı üst seviyededir. Yaptığımız atılımların, kısa, orta ve uzun vadede dönüşleri olacaktır. Önümüzde 2016 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları ile aşırı sayıda uluslararası organizasyon var. Sporcularımızın ülkemizi en üst seviyede temsil etmesi anlamında çalışmalarımız, gece gündüz durmadan devam edecek' diye konuştu. 

Amatör branşların da medyada yer bulabilmesinin önemine dikkati çeken Akif Çağatay Kılıç, 'Bu sporcularımızın haberlerine siz kıymetli spor medyası nedeni ile daha çok yer verilmesi, sporumuza gene iri destek olacaktır. Kardeşlerimize de yüksek motivasyon sağlayacaktır. Türk spor basınının en iri cemiyeti TSYD, bütün bu gelişmelerin en yakın tanığı olmuştur ve olacaktır. Yarınlarımızı aşırı daha güçlü kuracağız' ifadelerini kullandı. 

'En mühim şey, duru spor'

Bakan Kılıç, göreve geldiği günden bu yana üstünde ağırlıklı şekilde durduğu ve devamlı tekrarladığı konunun, 'temiz spor' olduğunu söyledi.

'En mühim şey, duru spor' diyen Kılıç, 'Çünkü ahlaklı ve duru spor, istikbal nesillerde hem gururla hem de şerefle anılacaktır. Başka çeşitli tahsil edilen başarılar ise muvaffakiyet değildir. En sonunda karşınıza olumsuzluk şekilde dönecektir' değerlendirmesinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı şekilde spor medyasının her süre destekçisi olacaklarını, süre vakit da kendilerinin destek isteyeceklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

'Fikir alışverişlerinde bulunup, lüzumlu yerlerde size destek olacağız. Tabii bizler de sizden noktayı geldiğinde destek isteyeceğiz. Bizim kapımız hepinize ve bütün gençliğimize sonuna kadar açık. Her an elimizden ne geliyorsa, destekçi olmak için çalışacağız. Bizim kaybedecek çağımız yok. Çalışmamız ve ülkemizin yalnızca birkaç bölgede değil, her bölgede temsilini artırmamız gerekiyor. Kendimizi bu biçimde dünyaya göstereceğiz. umut ediyorum ki çıktığımız bu güzel yolda hedeflerimize ulaşacağız.'

Bakan Kılıç, yakın sürede vefat eden gazeteci Süleyman Alasya'nın hak kazandığı jüri hususi ödülünü, oğlu Arda Alasya'ya verirken, gazeteci Aram Kuran'a da Türk-Ermeni dostluğuna katkıları nedeni ile verilen TSYD hususi Ödülü'nü takdim etti. 

TSYD Genel Başkanı Naci Arkan da Bakan Kılıç'a plaket verdi.

AA muhabiri Çetinbaş'a ödül

Toplam 12 dalda 37 ödülün verildiği yarışmada, Anadolu Ajansı Spor Haberleri Editörlüğü muhabiri İlknur Çetinbaş'ın 'Süngere senkronize atlayış' haberi, ikincilik ödülüne paha bulundu. 

Törende Çetinbaş'a ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar takdim etti.

Yarışmada kategorilere nazaran ödül piyasa adlar şöyle oldu:

Haber

1. Can Uyguç (Posta) - 'Olimpiyat şampiyonu dopingli çıktı'

2. İlknur Çetinbaş (Anadolu Ajansı) - 'Süngere senkronize atlayış'

3. Coşkun Türk (Posta) - 'Nevin de dopingli'

Röportaj

1. Zafer Büyükavcı-Hatice Yücel (Fanatik) - 'Kim bu adamlar'

2. Bilal Meşe (Milliyet) - 'Dostlar Sofrası'

3. Ersoy Özdem (Açık Mert Korkusuz) - 'Beşiktaşk'ın arkasında 2432 km'

İnceleme araştırma

1. Mustafa Özkeskin (Hürriyet - Bursa) - 'Koltuktaki acı kader'

2. Batuhan Gülşah (Bugün) - 'İşte futbolumuzun ALTındaki gerçekler'

3. Koray Durkal (Hürriyet) - 'Kitapların derbisi'

Serbest yazı

1. Ercan Güven (Milliyet) - 'Tillo tabelası altında'

2. Atilla Türker (Habertürk) - 'Mezarlıktan Başkanlığa'

3. Kenan Başaran (Hürriyet) - 'Kalbinin en orta yerinden vurulan Beşiktaş'

3. Uğur Meleke (Milliyet) - 'Olimpiyata hazırız, savaşa değil'

Müsabaka yazısı

1. Hasan Ercazip (Habertürk) - 'Mucizenin adı'

2. Ahmet Ercanlar (Hürriyet) - 'Kadıköy 2-1 klasiği'

2. Çetin Engin (Türkiye) - 'Zirvede fırtına var'

Müsabaka eleştiri yazısı

1. Gökhan Türe (Habertürk) - 'Tanrı'nın eli'

2. Uğur Meleke (Milliyet) - 'Burak-Balotelli'

3. Ercan Güven (Milliyet) - 'Hayal maçları'

Fotoğraf 

1. Gerekli puan barajı aşılamadığı için bu dalda birincilik ödülü verilemedi           

2. Cengiz Tokgöz (Fotomaç) - 'Akdeniz'in altınları'

3. Uğur Can (DHA) - 'Futbola tekme'

Sayfa düzeni

1. Mehmet Gürdil (Posta) - '29 Ocak ve 12 Ağustos 2013 tarihli sayfalarıyla'

2. İbrahim Savaş Sarıdağ (Habertürk) - '3 Ocak ve 27 Ocak 2013 tarihli sayfalarıyla'

3. Merve Çelik (Habertürk) - '6 Ağustos ve 11 Aralık 2013 tarihli sayfalarıyla'

TV Spor eserleri

1. Hakan Gündoğar (Ntvspor) - 'Süleyman Seba Röportajı'

2. Ahmet Fisunoğlu (TRT) - 'Metin-Ali-Feyyaz'

3. Derya Oruçoğlu (24 TV) - 'Spor Akademisi'

Yerel matbuat teşvik (Görsel)

1. Tuncay Şükür (Karadeniz) - '10 Mart ve 30 Kasım 2013 tarihli sayfalarıyla'

2. Recai Uysal (Olay) - 'Heyecan tavan yaptı fotoğrafı'

3. Ömer Salkı (Günebakış) - '19 Eylül ve 20 Eylül 2013 tarihli sayfalarıyla'

Yerel matbuat teşvik (Yazı)

1. Atilla Özgen (Yeni Gün) - 'Tuvalet parasıyla 1. Lig'de'

2. Rıdvan Can (Van Sesi) - 'Boya sandığından madalya çıkıyor'

3. Abidin Yağmur (Mersin İmece) - 'Ben bir gün oyunlardayken'

İnternet 

1. Tahir Kum (Sporx.com) - 'Mahkeme bilirkişi raporu istemiş!'

2. Esat Dergi (Sporx.com) - 'İşte Fenerbahçe'nin sabıka dosyası'

3. Hakan Celep (Sporx.com) - 'Trabzon'dan FIFA'ya baş karıştıran cevap'

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

ETİKETLER: AA , muhabirine , ödül
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber