Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Ağustos 2020 - 23:18 Yorum: 0

Abdussamed Karnuçu: "Çok çalışacağımın sözünü veriyorum"

Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı genç futbolcu Abdussamed Karnuçu, kendisini desteleyen Teknik Direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı camiaya teşekkür...

Abdussamed Karnuçu: 'Çok çalışacağımın sözünü veriyorum'

Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı genç futbolcu Abdussamed Karnuçu, kendisini desteleyen Teknik Direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı camiaya teşekkür etti ve çok çalışacağının sözünü verdi.

Galatasaray ile sözleşmesini uzatan 20 yaşındaki futbolcu Abdussamed Karnuçu, sosyal medya hesabından bununla ilgili paylaşım yaptı. 7 yıl önce kapasından içeri girdiği Galatasaray ile sözleşmesini 3 yıl uzattığı belirten genç futbolcu, "Başta Fatih Terim hocam olmak üzere beni destekleyen büyük Galatasaray camiasına teşekkürlerimi sunuyor ve çok çalışacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber