Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Adana ASKİ’de bayramlaşma

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, Kurban Bayramı tatili öncesindeki son mesai gününde ASKİ şantiye,...

Adana ASKİ’de bayramlaşma

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, Kurban Bayramı tatili öncesindeki son mesai gününde ASKİ şantiye, genel müdürlük ve arıtma tesislerinde bulunan personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Pekar, genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte sabah saatlerinde şantiyeye giderek, Adanalılara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile kanalizasyon hizmeti veren personellerin bayramını kutladı. Birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı günlerin bayramlar olduğunu ifade eden Rahmi Pekar, "Sizlerin sayesinde bu mübarek bayram günleri vatandaşlarımızı mağdur etmeden, susuz bırakmadan geçireceğiz inşallah; Hep birlikte daha da güzel işlere imza atacağız, sizlerin ve tüm Adanalı hemşehrilerimizin bayramı şimdiden kutlu olsun" dedi.

Şantiyenin ardından ASKİ Genel Müdürlüğü binasına giden Pekar ve bürokratları, burada görev yapan tüm personellerle de tek tek bayramlaştı. Şantiye ve genel müdürlükteki bayramlaşmaları tamamlayan Pekar, daha sonra da ASKİ'ye bağlı tüm tesisleri gezerek orada görev yapan personellerin de bayramlarını kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber