Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Adana'da emeklilik vaadiyle dolandırıcılık iddiası

Yaşlı bir kişiden emeklilik vaadiyle 15 bin 500 lira aldığı ileri sürülen 3 kişi yakalandı

Adana'da emeklilik vaadiyle dolandırıcılık iddiası

ADANA (AA) - Yüreğir ilçesinde yaşlı bir kişiden emeklilik vaadiyle 15 bin 500 lira aldıkları öne sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 61 yaşındaki Mehmet Bulut, kendisini Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) müdür olarak tanıtan kişiyle yanındaki 2 arkadaşına emeklilik vaadi karşılığında 15 bin 500 lira verdi. Bulut, daha sonra bu kişilere ulaşamayınca durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, verilen eşkaller doğrultusunda yaptığı çalışmada şüpheli üç kişinin kimliğini ve adresini tespit etti.

Ekipler, düzenledikleri operasyonla, İbrahim S. (30), Mehmet K. (33) ve Yemliha S.K'yi (35) gözaltına aldı.

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber