Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Eylül 2016 - 10:33 Yorum: 0

Adana’da FETÖ/PYD operasyonu: 3 polis gözaltına alındı, 3 polis aranıyor

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'nın( PDY) emniyet ayağına yapılan operasyon kapsamında biri 4. sınıf emniyet...

Adana’da FETÖ/PYD operasyonu: 3 polis gözaltına alındı, 3 polis aranıyor

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'nın( PDY) emniyet ayağına yapılan operasyon kapsamında biri 4. sınıf emniyet müdürü olmak üzere 3 polis yakalandı. 3 kişinin de arandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlar kapsamında bu sabah 6 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 4.sınıf emniyet müdürü Fehmi Ç., Polis memuru Murat Erdem Y., Polis memuru Ali Y. yakalandı. Adreslerine bulunmayan 3 emniyet personelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber