Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Adapazarı’nda toprak dostu çimlendirme

Adapazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hydro Tohumlama uygulamasıyla ilçe genelinde çimlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Adapazarı’nda toprak dostu çimlendirme

Adapazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hydro Tohumlama uygulamasıyla ilçe genelinde çimlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor. 9 Mahallede bulunan futbol sahaları, bu uygulamayla kısa sürede yemyeşil bir görünüme kavuşacak.

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgede bir ilki hayata geçirerek toprağın en uygun ve ekonomik bir şekilde çimlendirilmesi sağlamak amacıyla Hydro Tohumlama uygulaması çalışmalarını başlattı. Hydro Tohumlama'nın ilçede yapılan 9 futbol sahasında uygulandığını ifade eden Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Çoşar Bal; "Tohumun toprağa ekiminin püskürtülerek yapıldığı bu çalışmayı, ilçemizdeki futbol sahalarımızda uygulamaya başladık. Göktepe, Karaman, Korucuk, Aşırlar ve Alandüzü Mahallerinde bulunan futbol sahalarında 4000 metrekare ve Karadavutlu, Işıklar, Yeşilyurt ve Küçükhataplı Mahallelerindeki futbol sahalarında 3200 metrekare alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toprak olan bütün zeminlere uygulanabilen Çim Tohumu Atımı sistemiyle, topraklarımızın en uygun ve ekonomik şekilde çimlendirilmesini sağlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayıp mahallerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber