Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

ADD Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı İsmail Ulusoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan silahlı saldırıyı kınamak...

ADD Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şube Başkanı İsmail Ulusoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan silahlı saldırıyı kınamak için yazılı açıklama yaptı.

ADD Kayseri Şube Başkanı İsmail Ulusoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Demokratik bir yönetimin olmazsa olmazı Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu "na , alınan istihbarata rağmen gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınıyoruz.Şehit Askerimize Tanrı'dan rahmet , milletimize başsağlığı diliyoruz.Demokrasimiz adına Cumhuriyet Halk Partisi ve sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yöneticilerimizden de faillerin ve arkasındaki güçlerin yakalanarak adalete teslim edilmesini bekliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber