Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:08 Yorum: 0

Adilcevaz MYO’nun Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen bölümler arası futbol turnuvası sona erdi.

Adilcevaz MYO’nun Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen bölümler arası futbol turnuvası sona erdi.

Okul bahçesinde bulunan futbol sahasında 13 takımın katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvası, Özel Güvenlik 1. Sınıf ve Özel Güvenlik 2. Sınıf takımları arasında yapılan final maçıyla sona erdi. Çekişmeli geçen maç sonucunda Özel Güvenlik 2. Sınıf Takımı, rakibini 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Özel Güvenlik 1. Sınıf Takımı ikinci olurken, Muhasebe Bölümü Takımı ise üçüncü oldu.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik, düzenlenen turnuva sayesinde öğrenciler arasında birlik ve beraberliği pekiştirdiklerini ifade ederek, "Güzel bir organizasyonla düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası çok güzel geçti. Turnuva boyunca centilmence mücadele eden öğrencilerimizi kutluyorum. Bu turnuvada kazanmakta, kaybetmekte var. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin kaynaşarak birlik ve beraberliğinin sağlanmasıdır. Turnuvaya katılan takımlarımıza, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen okul yönetimine ve maçları yöneten öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür sportif aktivitelerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Turnuva sonunda Adilcevaz Meslek Yüksekokulu yöneticileri tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber