Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Adilcevaz'da hizmet içi eğitim semineri

BİTLİS (AA) - Adilcevaz İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçedeki yerel yöneticiler, kurum amirleri ve çalışanlara yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Seminer Bitlis Vali Yardımcısı...

Adilcevaz'da hizmet içi eğitim semineri

BİTLİS (AA) - Adilcevaz İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçedeki yerel yöneticiler, kurum amirleri ve çalışanlara yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Seminer Bitlis Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan tarafından verildi.

Protokol kurallarının anlatıldığı seminerden önce Adilcevaz Belediyesini ziyaret eden İlhan'a, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından baston hediye edildi.

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve farklı gün ve zamanlarda devam edecek olan seminerin ilk gününde İlhan tarafından, "protokol ve nezaket kuralları" konusunda eğitim verildi.

Seminere Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, belediye meclis üyeleri, kamu kurum amirleri ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber