Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2014 - 13:03 Yorum: 0

Adıyaman'da çocuklara yüzme eğitimi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Çocuk Gelişim Merkezi'nde çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.Adıyaman Valiliği, GAP idaresi,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Frito Lay işbirliğinde...

Adıyaman'da çocuklara yüzme eğitimi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Çocuk Gelişim Merkezi'nde çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

Adıyaman Valiliği, GAP idaresi,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Frito Lay işbirliğinde faaliyet gösteren Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinde kayıtlı ilköğretim çağındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor.

 Maddi imkansızlıklar nedeniyle yüzme eğitimi alamayan ve derslerinde başarılı çocuklara yaz etkinlikleri kapsamında psiko-sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen programda 35 öğrenci yüzme eğitimi alıyor.

Adıyaman Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Sorumlusu Mehmet Kısa, yaptığı açıklamada, bu tür çalışmaların önümüzdeki yıllarda devam edeceğini söyledi.

Kısa, eğitici ve geliştirici çalışmalarda öncelikli hedefin, sosyo-ekonomik açıdan bu hizmetlere ulaşmada sıkıntı yaşayan çocuklar olduğunu vurguladı.

Yüzmeye götürülecek 35 öğrencinin ailesinin yazılı izinleri ve çocukların sağlık raporlarının alındığını aktaran Kısa, sözlerini şöyle tamamladı:

"Adıyaman Gelişim Merkezine devam eden çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimine, başarısına, ayni-nakti ve manevi destek veren başta Valiliğimiz, Kurumumuz, GAP İdaresi ve Frito-Lay yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız. Adıyaman Valiliğine bağlı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gap İdaresi Frito-Lay ortak protokolüyle faaliyet gösteren Adıyaman Gap Cheetos Çocuk Gelişim Merkezine ilköğretime devam eden öğrencilere yönelik yaz etkinlikleri kapsamında psiko-sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimini desteklemek amacıyla yüzme tüm masrafları Frito-lay tarafından karşılanmaktadır." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber