Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:25 Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç devrildi, facianın eşiğinden dön...22:22 TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 222:21 Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin d...22:19 Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi22:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüşt...22:17 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü22:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama22:12 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:00 Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi22:00 Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi
Asayiş 26 Nisan 2024 - 11:00 Yorum: 0

Camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imamı öldüren komşusu çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken öldürülen imama saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı.Olay, İskenderun’un Denizciler Mahallesi’nde meydana geldi. Çamlık Cam...

Camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imamı öldüren komşusu çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken öldürülen imama saldırıyı, daha önce husumet yaşadığı karşı komşusunun gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Olay, İskenderun’un Denizciler Mahallesi’nde meydana geldi. Çamlık Camii’nde görevli 40 yaşındaki imam Hasan İnci, sabah namazını kıldırmak için evinden çıkıp camiye gittiği esnada bir şahıs tarafından av tüfeğiyle silahlı saldırıya uğramış ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak ölmüştü. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, imamı öldürenin daha önce husumet yaşadığı karşı komşusu M.A.Ö. olduğu anlaşıldı. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu şüpheli şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber