Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mart 2019 - 15:08 Yorum: 0

Adıyaman’da Kütüphane Haftası kutlandı

Adıyaman Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu ve Eğitim Kültür Topluluğu tarafından Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu...

Adıyaman’da Kütüphane Haftası kutlandı

Adıyaman Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu ve Eğitim Kültür Topluluğu tarafından Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman Üniversitesinde de kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Merkez Külliyesi Gençlik Meydanında düzenlenen etkinlikte kütüphane çalışanları ve üniversite öğrencileri hazır bulundu. 55. Kütüphane Haftası kapsamında Türkiye'nin 81 ilindeki tüm kurum ve kuruluşlarda aynı gün ve saatte gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinde katılımcılar 12.30-13.00 saatleri arası üniversite kütüphanesinden temin edilen kitapları okudu.

Geniş katılımla gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği güzel görüntülere sahne oldu.

Adıyaman’da Kütüphane Haftası kutlandı

Adıyaman’da Kütüphane Haftası kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber