Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:43 Yorum: 0

Adıyaman’da Süneyle Mücadele Devam Ediyor

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Adıyaman'da süneyle mücadelenin aralıksız bir şekilde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince...

Adıyaman’da Süneyle Mücadele Devam Ediyor

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Adıyaman'da süneyle mücadelenin aralıksız bir şekilde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince devam ettiğini açıkladı.

Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, süneyle mücadele konusunda üreticilere uyarıda bulanarak, tarım danışmanlarının arazide yapmış oldukları incelemelerde bazı bölgelerde yoğun bir şekilde sünenin olduğunun gözlendiğini ifade etti.

Başkan Şahan, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine ait il merkezinde 5, ilçelerde ise 10 ekip olmak üzere toplamda 15 ekiple, yaklaşık 45 gündür süne mücadelesinin yapıldığını söyledi.

Başkan Şahan, süneyle mücadele için sünenin görüldüğü yerlerde çiftçilerin gecikmeden mutlak suretle ilaçlama yapmaları gerektiğini belirterek, tüm çiftçilerin bereketli bir hasat sezonu geçirmesi temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber