Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Nisan 2024 - 15:38 Yorum: 0

Uyuşturucu madde imal ettikleri iddia edilen 12 sanığın yargılanmasına devam edildi

Kayseri’de uyuşturucu yapımında kullanılan 2 ton kimyasal madde ele geçirilmesiyle alakalı 30’ar yıl hapisle cezalandırılmaları talep edilen ve içlerinde iş adamı Mustafa Eraslan’ın da bulunduğu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.K...

Uyuşturucu madde imal ettikleri iddia edilen 12 sanığın yargılanmasına devam edildi

Kayseri’de uyuşturucu yapımında kullanılan 2 ton kimyasal madde ele geçirilmesiyle alakalı 30’ar yıl hapisle cezalandırılmaları talep edilen ve içlerinde iş adamı Mustafa Eraslan’ın da bulunduğu 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Kayseri Adalet Sarayı 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık İ.E. ve bazı sanık avukatları katıldı. Mahkeme başkanı, sanıklardan İ.K.’nin akıl sağlığı raporunun beklendiğini belirterek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay
Edinilen bilgiye göre, Kayseri’de polis ekipleri, kimyasal maddelerden sentetik uyuşturucu üretip piyasaya sürenlere yönelik 15 Mart 2021’de kent merkezi ve Bünyan ilçesinde 2 depoya eş zamanlı operasyon düzenledi. Çalışmalarda; depolarda sentetik uyuşturucu imalatında kullanılan yaklaşık 2 ton kimyasal madde ile çok sayıda laboratuvar malzemesi ve 2 terazi ele geçirildi. Mustafa Eraslan’ın da bulunduğu dosyada E.T, M.Ö, D.E, İ.K, İ.E, K.S, M.G, R.Ç, R.D. ve S.A. gözaltına alındı. Olaya karıştığı tespit edilen H.A. hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber