Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 09:13 Yorum: 0

AFAD çalışanlarına kurs

ÇANAKKALE (AA) - İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erdoğan Çabuk başta olmak üzere, yönetici ve personel, diksiyon, iletişim ve vücut dili kursuna katıldı.AFAD Müdürlüğünün projelendirdiği...

AFAD çalışanlarına kurs

ÇANAKKALE (AA) - İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erdoğan Çabuk başta olmak üzere, yönetici ve personel, diksiyon, iletişim ve vücut dili kursuna katıldı.

AFAD Müdürlüğünün projelendirdiği ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen kursun eğitmenliğini Mehmet Kaplan yaptı.

Çabuk, kursla çözüm odaklı davranmasını istedikleri AFAD çalışanlarının iş ve işlemlerde kendisini daha iyi ifade edebilmesini hedeflediklerini belirterek, "Çok genç bir personel yapısına sahip olduğumuz açık. Personelimizin hem kendi çalışma arkadaşları hem de başvuran vatandaşlarımıza kendilerini ifade etmekte eğitim görmesinin yararına inanıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber