Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Temmuz 2014 - 18:38 Yorum: 0

Ahlat'ta bayramlaşma töreni

BİTLİS (AA) - Ahlat ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.Ahlat Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine Vali Orhan Öztürk, Ahlat Kaymakam Vekili Adilcevaz Kaymakamı...

Ahlat'ta bayramlaşma töreni

BİTLİS (AA) - Ahlat ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Ahlat Öğretmenevindeki bayramlaşma törenine Vali Orhan Öztürk, Ahlat Kaymakam Vekili Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Öztürk, her günün bayram tadında geçmesini temenni ederek, dün Tatvan ve Güroymak'ta kurum amirleri ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Bugün ise Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde bayram ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Mutki ve Hizan ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Bayramlar, birbirimize sevgilerimizin, saygımızın ve hürmetimizin arttığı günlerdir. Her günümüz böyle bayram tadında olsun. Mutluluğumuz ve huzurumuz daim olsun. Ne kadar dedikoduda yapsak, çene çalsak ve hikaye anlatsak, önemli olan birlikteliktir. Birlikte olunca da birçok problemde konuşularak gündeme gelir. İçimizdeki zehirler ancak bir araya gelerek atılabiliyor. İçimizdeki zehirlerden kurtulmamız lazım. En güzel bayram o zehirlerden kurtulduğumuz süreçteki bayramdır."

Tören, verilen ikramların ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber