Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 10:58 Yorum: 0

Ahlat'ta öğrencilere ayakkabı yardımı

BİTLİS (AA) - İstanbul'da faaliyet gösteren bir ayakkabı firması, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 672 çift kışlık bot gönderdi.Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen ayakkabı...

Ahlat'ta öğrencilere ayakkabı yardımı

BİTLİS (AA) - İstanbul'da faaliyet gösteren bir ayakkabı firması, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 672 çift kışlık bot gönderdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen ayakkabı dağıtım programına katılan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, koliler halinde gönderilen ayakkabıları, ihtiyaç sahibi öğrencilerine dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim etti.

Tekbıyıkoğlu, yaptığı açıklamada, ülkede en büyük yatırımlardan birinin eğitime yapıldığını söyledi.

Devletin, geleceğin teminatı çocuklara ve eğitimine önem verdiğini ifade eden Tekbıyıkoğlu, "Devletimizin yaptığı çalışmalar ve yatırımların yanında hayırsever iş adamlarımız ve firmalarımız da eğitime katkı sunmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Bir ayakkabı firması da Ahlat'taki öğrencilerimize kışlık ayakkabılar göndermiş. Duyarlı davranışlarından ve yardımlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber