Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2014 - 12:43 Yorum: 0

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

OSB Başkanı Nakıboğlu:

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

GAZİANTEP (AA) - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, Davutoğlu'nun bu yeni ve önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını bildirdi.

Nakıboğlu, yazılı açıklamasında, Davutoğlu'nun genel başkan ve Başbakan olarak da büyük hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığını belirtti.

Davutoğlu'nun bu yeni ve önemli görevi layıkıyla yerine getireceği konusunda şüpheleri bulunmadığını aktaran Nakıboğlu, şunları kaydetti:

"Öncelikle ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Türkiye'de yaşanan siyasi istikrar, ekonomik istikrarı beraberinde getirmiş ve ülkemiz kalkınma noktasında önemli seviyelere ulaşmıştır. Ülkemizin bu değişimden güçlenerek ve daha da gelişerek çıkacağından hiç şüphemiz yoktur."

Yeni kurulacak hükümet ile Türkiye ekonomisine değer katmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Nakıboğlu, "Sayın Davutoğlu'nun Başbakanlığında kurulacak yeni hükümetle uyumlu ve başarılı işlere imza atıp 2023 hedeflerimize ulaşacağız" ifadesinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber