Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2017 - 01:03 Yorum: 0

Ahmet Nur Çebi: "Çok güzel bir maç oldu"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2-2 sonuçlanan Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: 'Çok güzel bir maç oldu'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2-2 sonuçlanan Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çebi, "Çok güzel bir karşılaşma izledik" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İki takım oyuncularını da tebrik ederek sözlerine başlayan Çebi, "4 gol vardı ve çok güzel bir maç oldu. Futbolseverler için keyifli bir andı. İlk dönemlerde büyük takımlar için bu tür kazalar söz konusu olabilir. Beşiktaş büyük takım. Güvenilir bir takımımız var. Hazırlık döneminde bunlar oluyor, telafisi olacaktır" diye konuştu. Transferlere de değinen Çebi, "Bütün transferleri izledik. Hepsi kıymetli çocuklar, iyi çocuklar. Bunun karşılığını alacağız. Belki birkaç kere daha olur. Üzülmemek elde değil, keşke olmasaydı" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber