Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Haziran 2016 - 15:35 Yorum: 0

’’Ailemle Spor Yapıyorum’’projesine Büyük İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi Malatya'da büyük ilgi gördü.

’’Ailemle Spor Yapıyorum’’projesine Büyük İlgi

'Ailemle Spor Yapıyorum" projesi Malatya'da büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi Malatya'da büyük ilgi gördü. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde anne ve babalar çocuklarıyla birlikte spor yapmanın sevincini yaşarken, aileleriyle aynı aktivitede yer alan miniklerin mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Proje kapsamında bu kez anne ve babalar çocuklarıyla birlikte masa tenisi, tenis, atletizm, basketbol, branşlarında spor yaptı. Çok sayıda ailenin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde renkli görüntüler oluştu.

Proje sayesinde spora başladıklarını ifade eden aileler, çocuklarıyla birlikte spor yapma imkanını sağladığı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti. Bazı çocuklar ise aileleri ile birlikte ilk kez spor yaptıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Minikler ise anne ve babalarıyla birlikte aynı sporun içinde yer almanın kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade ederek proje için bakanlığa teşekkür etti.

’’Ailemle Spor Yapıyorum’’projesine Büyük İlgi

’’Ailemle Spor Yapıyorum’’projesine Büyük İlgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber