Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 18:38 Yorum: 0

AK Parti Bozüyük 5. Olağan Kongresi

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Geleceği ve Türkiye'yi yeniden büyük medeniyetimizi inşa edecek gelecek nesillerdeki o milli kahramanlar bu kadroların içinden çıkacak"

AK Parti Bozüyük 5. Olağan Kongresi

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Geleceği ve Türkiye'yi, yeniden büyük medeniyetimizi inşa edecek gelecek nesillerdeki o milli kahramanlar bu kadroların içinden çıkacak" dedi.

Poyraz, partisinin Bozüyük İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, milletin, uzun süren bir fetret döneminden sonra kendini yönetecek, kendinden kadrolara görev verdiğini söyledi.

Kadroların ülkenin ve milletin ümitsizliğini ümide çevirdiğini ifade eden Poyraz, şöyle konutu:

"Yapacak çok şeyimiz var ama çok şey de yaptık. Dün sadece konuşulan şeyleri, seçimden seçime hatırlanan şeyleri yaptık. Bu bir ekip işidir. Bu partiye gönül vermiş, bu partinin üyesi olan arkadaşlarımızdan başlamak üzere bu partinin genel başkanına kadar uzanan o piramidin birlikte çalışmasının sonucudur. Eğer bizim birlik ve beraberliğimiz olmasaydı, şu anda AK Parti olarak bizde tıpkı bizden önceki siyasi partilerden biri gibi siyaset tarihinin tozlu sayfalarının arasında yerini alacaktık. İçeride ve dışarıda AK Parti'nin bu milletle el ele yürüyüşünü durdurmak için o kadar çok gayret sarf edenler var ki. Birileri bir şeyleri anlamaya çalışıyorlar. Sadece dışarıdan gelenler değil, aslında CHP başta olmak üzere diğer siyasi partiler de anlamaya çalışıyorlar. Ama onların anlamaya çalışmakla yaptıkları iş nedir? AK Parti'yi, AK Parti'nin icraatlarını, uygulamalarını, şeklen taklitten öte gidemiyorlar. Türkiye değişecek ve güzelleşecek. Geleceği ve Türkiye'yi, yeniden büyük medeniyetimizi inşa edecek, gelecek nesillerdeki o milli kahramanlar bu kadroların içinden çıkacak."

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da partililerin verdiği destekle, Bilecik ve Bozüyük teşkilatının güçlü bir şekilde ayakta durduğunu belirterek, "Yapılan tüm hizmetler, AK Parti teşkilatlarının eseridir. Yeter ki, biz birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz bozmayalım, inancımızı asla kaybetmeyelim. Türkiye, sizlerin, teşkilatların, bu davanın isimsiz kahramanları sayesinde bölgesinde bir güç olmuştur" diye konuştu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna'nın konuşmasının ardından yapılan seçimlerde, 276 delegenin oyunu alan mevcut başkan Çetin, tekrar seçildi.

Kongreye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber