Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Başkanından kutlama mesajı

AK Parti Çıldır İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dural Karahan partisinin 15. kuruluş yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Çıldır Gençlik Kolları Başkanından kutlama mesajı

AK Parti Çıldır İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dural Karahan partisinin 15. kuruluş yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Milletin partisi AK Parti'nin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Başkan Karahan,"AK Partili olarak milletimizden aldığımız büyük güç ile bu yola çıktık. AK Parti bugüne kadar büyük reformlara imza atarak Türkiye'de ulaşılmaz bir gelişim ve değişime imza attı. Partimiz kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkemize adeta çağ atlatan projelere imza atıyor. AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır. Bu sevda ile görev yaptığımız her alanda Türk milletimizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. AK Parti, "halka hizmet hakka hizmet" anlayışı ile çizgisinden asla sapmadan yoluna devam etmiştir. Türkiye 2023 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. İnşallah bu yolda çizdiğimiz hedeflerimize milletimizle beraber ulaşacağız.

15 temmuz günü devletimizi ve milletimizi tehdit altında bırakan bir ihanet kuşatmasına milletimizle birlikte direndik, birlikte mücadele ediyoruz. Bundan daha büyük bir huzur ve gurur yoktur. Yarın da böyle olması için 15 yılın inançlı ve köklü birikimi ile çalışmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte ortaya çıkan milli birliktelik ve dayanışma ruhu; atacağımız her adımda bizi güçlü kılacak, devletimizi ve vatanımızı koruyacak yegane değerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, dün pkklı teröristlerce kaçırılarak şehit edilen AK Parti Şırnak Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı kardeşimiz Naci Adıyaman'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber