Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

"Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın çok önemli bir dinamiği, inşallah yapacağı bütün maçlardan sonra ligi şampiyon olarak bitirir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın çok önemli bir dinamiği, inşallah yapacağı bütün maçlardan sonra ligi şampiyon olarak bitirir" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün oynanan ve Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan Yeni Malatyaspor-Pendikspor maçını izleyen Çalık, maç bitiminde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatayspor taraftarının maçta inanılmaz coşkulu olduğunu söyledi.

Yeni Malatyasporlu futbolcuların iyi bir maç çıkardıklarını aktaran Çalık, "Pendikspor yenilince lider olduk. Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın çok önemli bir dinamiği, inşallah yapacağı bütün maçlardan sonra ligi şampiyon olarak bitirir. Bütün Malatyalılar gönlünü koymuş, yüreğini koymuş, hedefimiz diğer maçları almak ve 1. lige çıkmak. Başkanımızı, hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber