Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanı Özden, temayül yoklamasını değerlendirdi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasının sonucunu bilmediklerini belirtti. Özden, yaptığı yazılı...

AK Parti İl Başkanı Özden, temayül yoklamasını değerlendirdi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasının sonucunu bilmediklerini belirtti. 

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta milletvekili aday adayları için yapılan temayül yoklamasını değerlendirdi.

Parti genel merkezinin temayül sonuçlarını açıklamadığını belirten Özden, şunları kaydetti:

"Bizim gözümüzde temayülde herkes birinci sırada. Bu temayül sadece, Kayseri'deki teşkilatlarımızın nabzının tutulduğu bir bölüm. Bunun haricinde, Kayseri'de bu konuda anketler yapılıyor. Genel merkezde aday adayları için bir kurul oluşturuldu ve bu aday adayları kurula girerek kendilerini tanıtacaklar. Buradan da bir netice alınacak. Bu neticelerin birleşmesi sonucunda da Kayserimize yakışan güzel bir liste oluşacak diye bekliyoruz."

Aday adaylarının hepsinin Kayseri'nin ve AK Parti'nin kazancı olduğunu kaydeden Özden, şunları anlattı:

"Bütün arkadaşlarımızın da AK Parti ile çalışmalarını sürdüreceklerine inancımız tamdır. Her tarafta 'Ben temayülden birinci çıktım, üçüncü çıktım' şeklinde konuşmalar var. Ama bunları bizim bilme şansımız yok. Genel merkez bu konuyu gizli tutuyor. Onlar açıklamadıktan sonra da bizim bu konuda açıklama yapma şansımız yok diye düşünüyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber