Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:53 Yorum: 0

AK Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı, Simav ilçesinde gerçekleşti.Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Simav İlçe...

AK Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya İl Danışma Toplantısı, Simav ilçesinde gerçekleşti.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, partinin kurulduğu günden bugüne kadar, halkın teveccühünü kazandığını söyledi.

AK Parti bayrağının sürekli el değiştirerek devam edeceğini belirten Güner, şöyle konuştu:

"Bu toplantılar bizlerin birlik ve beraberliklerinin aynı zamanda milletimizin ve memleketimizin hizmetkarı olduğumuzun bir göstergesidir. Yola çıkarken hep öyle deriz. Halka hizmet hakka hizmettir. Biz milletin efendisi değil milletin hizmetkarıyız. Bu düstur ve prensiple aynı şekilde hareket etmeye devam ediyoruz. İnşallah girdiğimiz 9 seçimi yükselen bir grafikle kazandık. Önümüzde yine bir seçim var. 2015 haziran ayı içerinde yapılacak seçimde de yükselen bir grafikle, halkımızın teveccühü yine kazanacağız."

Konuşmanın ardından basına kapatılan toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber