Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım:

"Temayül yoklaması sonuçları parti içinde değerlendirilecek, üçüncü kişilerle paylaşılmayacak"

AK Parti Uşak İl Başkanı Yıldırım:

UŞAK (AA) - AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, hafta sonu yapılan temayül yoklaması sonuçlarının parti içinde değerlendirileceğini, üçüncü kişilerle paylaşılmayacağını bildirdi. 

Yıldırım, yaptığı açıklamada, son zamanlarda sosyal medya aracılığıyla milletvekilleri adaylarına yönelik geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklaması ile ilgili bilgi kirliği oluşturulduğunu belirtti.

Temayül yoklamasında 19 milletvekilli aday adayıyla ilgili delegelerin oy kullandığına işaret eden Yıldırım, şunları söyledi:

"Son günlerde  sosyal medyada  temayül sonuçlarıyla ilgili bazı söylentiler gündeme getirildi. Gerek teşkilat ve gerekse kamuoyu nezdinde bilgi kirliliği oluşturulmaya çalışılarak, yanlış yönlendirmeye mahal verilmek isteniyor. Partimizde temayül yoklaması, seçimin olmazsa olmazıdır. Fakat temayül tek başına yeterli değildir. Kamuoyu yoklaması ve genel merkez takdirinin de içinde bulunduğu bir dizi kriterle adaylarımız belirlenecek. Bunun dışında temayül sonuçları ile ilgili ortaya atılan her bilgi yalan olur. Daha önce partimizden vekil adayı adayı olup temayüle giren herkes ne kadar oy aldıklarını bilmezler. Partimiz bu prensipten asla taviz vermez. Aday adayları çalışmalarına rutin olarak devam etsinler. Partimiz, Uşak’taki adaylarını en sağlıklı şekilde belirleyecek." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber