Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 01 Kasım 2014 - 14:13 Yorum: 0

AK Parti'de kongre süreci

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş:

AK Parti'de kongre süreci

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "5. olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması, parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli taşı olan mahalle delege seçimlerimizi tamamladık" dedi.

Köktaş, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 5. olağan kongre sürecini birlik ve beraberlik içinde uyumla sürdürdüklerini söyledi. 

AK Parti iktidarıyla Türkiye'de vesayetin ortadan kalktığını, darbelerin tarihe karıştığını ve gerileme devirlerinin sonlandırıldığını ifade eden Köktaş, "Bugün milli irade meşruiyeti ile Türkiye büyük hedeflere doğru yolculuğunu istikrarla yapmaktadır. Ülkemiz 12 yılda ciddi bir sıçrama ortaya koymuştur. Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve bundan böyle 'Türkiye'ye hizmete sevdalı insanlar canla başla çalışacak' anlayışı ile 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'yle çok güzel çalışmalara, hizmetlere imza atıldı" diye konuştu. 

"13 yıl boyunca başımız hiç öne eğilmedi, çok şükür attığımız her adımın, söylediğimiz her sözün, yaptığımız her işin hesabını şerefle verdik" diyen Köktaş, şöyle devam etti:

"Bugün de 5. olağan kongremize doğru bu anlayış içinde, bu onurlu ve gururlu heyecan içinde teşkilatlarımız ile birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz. Biz 'Birlikte Türkiye'yiz' dedik, Her zaman birlikte, milletin partisi olarak büyük düşündük, daima millet, daima hizmet ilkesini benimsedik. Bugün ülkedeki bu istikrarı bozmak isteyenlerin yine farklı oyunlarla ortaya çıktığını görmekteyiz. Ekim ayının ilk günlerinde bazı şehirlerimizde hepimizi üzen çok acı hadiseler yaşadık. Birtakım vandallar, yüzlerini maskeyle kapatan birtakım terör çeteleri Kobani'yi bahane ederek şehirlerimizi yakıp yıktılar. Bütün bu terör eylemleriyle yapmak istedikleri, bu ülkede hakim olan kardeşlik iklimini ortadan kaldırmaktır. Kamu düzenini ortadan kaldırarak, çözüm sürecini baltalamaktır. Bu odaklar kandan, nefretten, düşmanlıktan besleniyorlar. 

Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ifade ettiği gibi, 'Hiç kimsenin birlik ve beraberliğimizi zayıflatmasına, kardeşliğimize halel getirmesine, huzurumuzu  bozmasına izin vermeyeceğiz'. Bu ülkenin tek bir karış toprağı, tek bir canı sahipsiz değildir, bu menfur cürümleri işleyenler adalete mutlaka hesap vereceklerdir. Yeni Türkiye, inşa edenlerin Türkiyesi olacak. Yeni Türkiye’yi eski Türkiye'ye döndürmek isteyenler kesinlikle bozguna uğrayacak ve tarihin çöplüğüne atılacaklar."

- AK Parti'de kongre süreci

AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevini yönetim kurulu üyeleriyle 24 Haziran 2012'de yapılan 4. olağan kongreyle devraldıklarını anımsatan Köktaş, şunları kaydetti:

"Emaneti devraldığımız ilk gün, 'Bu kadrolar ve makamlar bizim hizmet için devraldığımız makamlardır. Burada hissiyata ve duygusallığa yer yok. Biz bu makamları devralıyorsak, mutlaka kararlılık, ciddiyet ve çalışkanlık duygusu içerisinde hareket edeceğiz ve partimizin oyunu yükseltmeye devam edeceğiz' dedik. Bu anlayış içerisinde ilçe ve mahalle teşkilatlarımız, sandık yönetim kurullarımızla bir bütün olduk. 5. olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması, parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli taşı olan mahalle delege seçimlerimizi tamamladık. Delege seçimlerimiz partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayışla tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak yapılmıştır. Delege seçimlerimizin tekrardan ülkemize, ilimize, ilçelerimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Delege seçimlerimizin ardından şimdi ise kasım ayı içinde belirlenen takvim çerçevesinde ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber