Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 15:23 Yorum: 0

AK Parti'de kongre süreci

BARTIN (AA) - AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, 10 Ocak'ta yapılacak il kongresinde aday olmayacağını belirtti.Arslan, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada 16 Eylül'de başlayan...

AK Parti'de kongre süreci

BARTIN (AA) - AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, 10 Ocak'ta yapılacak il kongresinde aday olmayacağını belirtti.

Arslan, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada 16 Eylül'de başlayan kongre sürecinde, ilçe ve merkez ilçe kongrelerini tamamlayarak önemli bir mesafe aldıklarını belirtti.

İl kongresinin 10 Ocak'ta yapılacağını, parti yöneticileriyle istişarelerde bulunduğunu vurgulayan Arslan, şunları söyledi:

"Yaptığımız istişareden önümüzdeki genel seçim süreci de göz önünde bulundurularak aday olmamam yönünde bir sonuç çıktı. 10 Ocak'ta yapılacak il kongresinde aday olmayacağım. Tabi aday adaylığı sürecinde tüm teşkilatlarımızla yapacağımız toplantıların ardından, ilk etapta belirleyeceğimiz 10 aday adayıyla genel merkezde bir araya geleceğiz. Aralarından biriyle tek liste halinde kongreye gidilecek. Aday olacak ve seçilecek arkadaşımız kim olursa olsun, birlik beraberlik içinde genel seçimler için çalışacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber