Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 17:03 Yorum: 0

AK Parti’den Beşir Derneği’ne ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim...

AK Parti’den Beşir Derneği’ne ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beşir Derneği Tekirdağ Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Derneğin çalışmaları ve yapılan hizmetler konusunda bilgiler veren Beşir Derneği Tekirdağ Temsilcisi Harun Taştekin, konuşmasında derneğin kuruluş amacını anlatarak, "Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak, imkansızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak. Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak, hayat boyu eğitimi desteklemek. Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış fakir ve yetimlere ulaşmak, ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek, tedavilerini üstlenmek. Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak, kısaca nerede bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır" dedi.

AK Partili yöneticilere ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan dernek temsilcisi Harun Taştekin, yeni seçilerek göreve başlayan İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, önümüzdeki dönem çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti’den Beşir Derneği’ne ziyaret

AK Parti’den Beşir Derneği’ne ziyaret

AK Parti’den Beşir Derneği’ne ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber