Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ekim 2016 - 17:28 Yorum: 0

AK Partili Atalay’dan FETÖ’cü itirafçı iddiasına yalanlama

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, bir FETÖ'cü gizli tanığa ait olduğu belirtilen itiraflarda yer alan iddialara ilişkin,...

AK Partili Atalay’dan FETÖ’cü itirafçı iddiasına yalanlama

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, bir FETÖ'cü gizli tanığa ait olduğu belirtilen itiraflarda yer alan iddialara ilişkin, "Son 2 gündür basında şahsımla ilgili bir gizli tanığın itiraflarına dayandırılarak FETÖ'cü polislerin "cebime not koyduğu" şeklinde haberler yer almaktadır. Bu iddianın gerçekle hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Atalay, FETÖ çatı davasındaki iddianamede "Fırtına" kod adlı gizli tanığın itiraflarında İçişleri Bakanlığı döneminde kendisinin cebine bir gezi sırasında "Sen Şiasın" yazılı not bırakıldığı ve buna sinirlenip bağırıp çağırdığı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulundu. Atalay, Twitter hesabından şunları kaydetti:

"Son 2 gündür basında şahsımla ilgili bir gizli tanığın itiraflarına dayandırılarak FETÖ'cü polislerin "cebime not koyduğu" şeklinde haberler yer almaktadır. Bu iddianın gerçekle hiçbir ilgisi yoktur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber