Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Nisan 2014 - 13:32 Yorum: 0

AK Partili bayanlar seçim zaferini kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Malatya Kadın Kolları Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimlerinde kazandıkları Belediye Başkanlıkları zaferi için kutlama programı düzenledi.

AK Partili bayanlar seçim zaferini kutladı

MALATYA GÜNCEL - Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Malatya Kadın Kolları Başkanlığı, 30 Mart yerel seçimlerinde kazandıkları Belediye Başkanlıkları zaferi için kutlama programı düzenledi.

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emnine Akkurt, Malatya Öğretmenevi salonunda kutlama etkinliğine katılan partililere yaptığı konuşmada bundan siyaset değil hizmet yapacaklarını söyledi. Akkurt konuşmasında “Siyasetimizi 30 Mart’a kadar yaptık ve değerli halkımızın desteği ile kadrolarımızın çalışmasıyla, büyükşehir belediye Başkanımız, ilçe başkanlarımız, milletvekilimiz, teşkilat mensuplarımızın desteği ile 30 Mart'ın akşamında zaferi sizlerin desteği ile sağladık, Hepinize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hizmete devam ediyoruz, Biz siyaset yapmayacağız laf değil hizmet üreteceğiz, dedi.

Akkurt, "Daima millet, daima hizmet’ diyoruz. ‘Biz laf üretmeyeceğiz, hizmet üreteceğiz’ dedik ve bu sözümüzü arkasındayız. Ben bu günkü kutlamamızı bu günkü bayramımızı kutluyorum. Bugünlere sizler bizleri getirdiniz. Biz sizlerin oyları ile buradaki seçimi aldık” şeklinde konuştu.

Programa, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'un yanı sıra, Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan, AK Parti'li Kadın Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber