Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Ekim 2020 - 14:18 Yorum: 0

Akaryakıt tankerlerinden yakıt çalarken suçüstü yakalandılar

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda tankerlerden akaryakıt kaçakçılığı yapan 4 kişi, 3 ton kaçak akaryakıt ile suçüstü...

Akaryakıt tankerlerinden yakıt çalarken suçüstü yakalandılar

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda tankerlerden akaryakıt kaçakçılığı yapan 4 kişi, 3 ton kaçak akaryakıt ile suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalarda Gebze Tavşanlı Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir lojistik firmasına operasyon düzenledi. Operasyonda iş yeri sahasında araç içerisindeki akaryakıt tanklarından seyyar tanklara kaçak akaryakıt aktaran S.Ö., H.Ö., M.Ö., ve İ.İ. adlı 4 kişiyi, 3 ton kaçak akaryakıt ile suçüstü yakalayarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, işlemleri için jandarma komutanlığına götürülürken, olay hakkında inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber