Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Ocak 2021 - 21:34 Yorum: 0

AKÇADAĞ-DER de Murat MASKAR dönemi..

Kısa bir süre önce Cahit Zafer Leventoğlu'nun istifasıyla boşalan Akçadağ-Der yapılan olağan üstü genel kurulla Malatya ve Akçadağ'da yaptığı yardımlar ve Akçadağ'ın tanıtımıyla , gerek siyasiler gerekse bürokrasilerle yakınlığı ile bilinen Murat MASKAR

AKÇADAĞ-DER de Murat MASKAR dönemi..

Kısa bir süre önce Cahit Zafer Leventoğlu'nun istifasıyla boşalan Akçadağ-Der yapılan olağan üstü genel kurulla  Malatya ve Akçadağ'da yaptığı yardımlar ve Akçadağ'ın tanıtımıyla , gerek siyasiler gerekse bürokrasilerle yakınlığı ile bilinen Murat MASKAR göreve getirildi.

Yönetim kurulunun toplantısı ile kongre sürecine kadar Akçadağ'ın yakalamış olduğu birlik ve beraberliği devam ettirmek için görevi kabul eden MASKAR göreve getirildikten sonra şöyle konuştu.

Öncelikle Derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Cahit Leventoğlu'na ve derneğimizin resmi kurulumunda emeği geçen Deniz Şahin olmak üzere emeği geçen tüm hemşerilerime teşekkür ederim. 

Bu görevi bana layık gören yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da kendilerini mahçup etmemek için gerek Derneğimiz gerekse de Akçadağ'ımız için yönetimimle yılmadan yorulmadan çalışacağımıza söz veriyorum. 

Bizlerin ortak paydası , sevdamız olan AKÇADAĞ için ayrıştırmadan, ayırmadan , herkesi kucaklayacağız yönetim kurulunu bütün bölgelerde yapacağız tecrübeli büyüklerimiz yanı sıra genç dinamik arkadaşlarla kuracağız.

whatsapp-image-2021-01-12-at-21.01.01.jpeg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber