Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 29 Mart 2017 - 15:53 Yorum: 0

Akhisar Belediyespor’da hedef Başakşehir galibiyeti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde lig ikincisi Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Akhisar Belediyespor’da hedef Başakşehir galibiyeti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde lig ikincisi Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Düşme potasına yaklaşan Akhisar Belediyespor'da hedef; Başakşehir'i yenerek hem kötü gidişe dur demek hem de düşme potasından uzaklaşmak.

Okan Buruk'un takımın başına getirilmesinin ardından morallerin yükseldiği Akhisar Belediyespor 1 Nisan Cumartesi günü karşılaşacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, takımdaki kan değişiminin ardından yeni bir hava yakaladıklarını ve Başakşehir'i yenecek güçte olduklarını vurguladı. Ligin ilk devresinde farklı bir mağlubiyetle İstanbul'dan döndüklerini hatırlatan Acar, "Ancak evimizde karşılaşacağımız rakibimizi bu hafta eli boş göndermek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah düşme potasından uzaklaşarak daha üst sıralarda olacağız" dedi.

Akhisar Belediyespor'da Slovenya Milli Takımı'nda bulunan Miral Samardzic takımla çalışmalara başlarken, Arnavutluk Milli Takımı'nda bulunan Sokol Cikalleshi'nin ise henüz Türkiye'ye gelmediği bildirildi.

Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bugün saat 11.00'de başlayan idmanda Okan Buruk yönetiminde düz koşu, ısınma hareketleri, 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale taktik maç yapıldı.

Bilet fiyatları belli oldu

Öte yandan 1 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları ise "Misafir takım 10 TL, Maraton Akigo 11 TL, Kapalı 15 TL ve VIP 20 TL" olarak belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber