Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 12:58 Yorum: 0

Akhisar Mahallelerine Kilit Parke Taşı Döşendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar'ın Bünyaniosmaniye Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışması...

Akhisar Mahallelerine Kilit Parke Taşı Döşendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar'ın Bünyaniosmaniye Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar'ın Bünyaniosmaniye Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekare kilit parke taşının döşeme çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerimiz il genelinde hummalı bir şekilde asfalt ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştiriyor. Bünyaniosmaniye Mahallesi sakinlerimiz bu alanda iftar, düğün, kına gecesi ve asker uğurlama gibi etkinlikler gerçekleştiriyor. Yapılan bu çalışma ile mahalle halkı tozdan çamurdan kurtuldu" ifadelerinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün seçim döneminde mahalle halkına söz vermişti. Mahallede kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Başkanımız her zaman olduğu gibi yine sözünü yerine getirdi" diye konuştu.

Akhisar Mahallelerine Kilit Parke Taşı Döşendi

Akhisar Mahallelerine Kilit Parke Taşı Döşendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber