Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Aksaray SGK'dan öğrencilere bilgilendirme toplantısı

AKSARAY (AA) - Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK) Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik ''Kayıtdışı İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bilinci'' konulu toplantı düzenlendi.SGK...

Aksaray SGK'dan öğrencilere bilgilendirme toplantısı

AKSARAY (AA) - Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK) Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik ''Kayıtdışı İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bilinci'' konulu toplantı düzenlendi.

SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan, toplantıda yaptığı konuşmada, kurum olarak tek gelir kaynaklarının sigorta primleri olduğunu söyledi.

 Bunun için kurum olarak kayıt dışı istihdamla ilgili çalışmalar yaptıklarını aktaran Çalışkan, ''Kayıtdışı istihdamla mücadele noktasında ciddi mesafeler kat ettik. Şu an yüzde 34’lere düşen kayıtdışı istihdamla mücadelemiz devam ediyor. Çözüm olarak en önemli unsur bilinçlenme ve eğitimdir. Siz öğrenciler, geleceğimizi emanet edeceğimiz bireylersiniz. Sosyal güvenlik bilinci ve kayıtdışı istihdamla mücadele noktasında bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir'' diye konuştu.

Toplantıya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber