Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 18 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Aksaray Valisi Ataklı 5 köyü ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Yalman, Bozcatepe, Alayhan, Karakova ve Bayındır köylerini ziyaret etti.Vali Ataklı, Alayhan köyünde gazetecilere yaptığı açıklamada,...

Aksaray Valisi Ataklı 5 köyü ziyaret etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, merkeze bağlı Yalman, Bozcatepe, Alayhan, Karakova ve Bayındır köylerini ziyaret etti.

Vali Ataklı, Alayhan köyünde gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için köyleri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi.

Köy ziyaretlerine önem verdiklerini dile getiren Ataklı, "Vatandaşlarımızla yüz yüze görüştüğümüzde bize taleplerini iletme imkanı buluyorlar. Böylece sorunları daha uygun şekilde çözme imkanı buluyoruz. Köye yönelik hizmetlerde, il genel meclisi aldığı kararlarla belirleyici oluyor. Hep beraber vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Alayhan Şehit Yıldırım Aras Ortaokulunda öğrencilerle sohbet eden Ataklı, şunları kaydetti:

"Öğrenciler, hedeflerini yüksek tutmaları gerekiyor. Çok uzak gördüğünüz meslekler sizin göreviniz olabilir. Ulaşılmaz, büyük, uzak görmeyin, bizlerde aynı sıralardan geldik. Bende küçük bir kasabada büyüdüm. Öğretmenlerimizin çabasına ayak uydurursak, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirsek başarmamak için hiçbir neden yok. Hayatta her zaman bir hedefiniz ve amacınız olsun."

Vali Ataklı, Yalman Köyü Muhtarı Hikmet Yılmaz, Bozcatepe Köyü Muhtarı Necip Önemli, Alayhan Köyü Muhtarı İsmet Bağırtlak, Karakova Köyü Muhtarı Hamdullah Baysan ve Bayındır Köyü Muhtarı Ömer Erdoğan'dan köylerin sorun ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun ve il genel meclis üyelerinden oluşan heyet hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber