Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Aksaray'da eğitime hayırsever desteği

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 5 derslikli anaokulu yapımı için hazırlanan protokol, Vali Şeref Ataklı ile hayırsever Ahmet Remzi Çivi tarafından imzaladı.Vali Ataklı, makamında gerçekleşen protokol...

Aksaray'da eğitime hayırsever desteği

AKSARAY (AA) - Aksaray'da 5 derslikli anaokulu yapımı için hazırlanan protokol, Vali Şeref Ataklı ile hayırsever Ahmet Remzi Çivi tarafından imzaladı.

Vali Ataklı, makamında gerçekleşen protokol töreninde yaptığı konuşmada, eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için vatandaşların sunduğu katkı ve desteklerin çok önemli ve kıymetli olduğunu söyledi.

Hayırsever Ahmet Remzi Çivi'e eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Ataklı, "Değerli hayırseverimiz, eğitim hizmetlerine katkı amacıyla hibe yapmak istediler. Kendisinin ortaya koyduğu maddi katkıya devlet olarak üzerine ilave edip bir anaokulu inşa edeceğiz. Eğitim ihtiyaçlarımız azami şekilde yerine getirilmekle beraber vatandaşlarımızın da bu noktada katkı yapması önemli. Biz, bunu çok önemli ve kıymetli buluyoruz. Ahmet beye eğitime verdiği değer ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından, 2 katlı 5 derslikli anaokulu protokolünü imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber