Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Aralık 2017 - 13:18 Yorum: 0

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 3 gözaltı

Aksaray'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu ve öğretmen yapılanması içerisinde oldukları belirlenen 3 ihraç öğretmen...

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 3 gözaltı

Aksaray'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu ve öğretmen yapılanması içerisinde oldukları belirlenen 3 ihraç öğretmen gözaltına alındı.

Operasyon, sabah erken saatlerde Aksaray merkezde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu belirlenen ve daha önce ihraç edilen 3 öğretmene yönelik operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından sabah erken saatlerde 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 3 öğretmen gözaltına alındı. İhraç öğretmenler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 3 gözaltı

Aksaray’da FETÖ/PDY operasyonu: 3 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber