Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 16 Haziran 2020 - 16:08 Yorum: 0

Akşehir’de sınav öncesi okullar dezenfekte edildi

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde ilçede sınav yapılacak okullarda ilaçlama...

Akşehir’de sınav öncesi okullar dezenfekte edildi

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde ilçede sınav yapılacak okullarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Virüs ile mücadelesini her alanda sürdüren Akşehir Belediyesi, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün merkezde 11 okul ve merkez dışında belirlediği 14 okulda dezenfekte çalışmalarını tamamlarken, sınıfların kapılarını sınav günü tekrar açılmak üzere kapattı. Ayrıca; ilçede bulunan tüm okulların girişlerine dezenfektan standı yerleştirildi.

Sınav öncesinde tüm öğrencilere başarılar dileyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Tüm öğrencilerimiz için sınav öncesinde okullarımızın her yerinde sterilizasyon çalışması yaptık. Öğrencilerimiz ve ailelerinin bu konuda hiç endişesi olmamasını istiyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz sınavlarına konsantre olmaları ve başarıya ulaşmalarıdır" dedi.

Akşehir’de sınav öncesi okullar dezenfekte edildi

Akşehir’de sınav öncesi okullar dezenfekte edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber