Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı
Türkiye 05 Eylül 2018 - 11:43 Yorum: 0

Akseki İlçe Jandarma Komutanına veda yemeği

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Antalya'nın Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığına tayini çıkan Akseki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan...

Akseki İlçe Jandarma Komutanına veda yemeği

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Antalya'nın Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığına tayini çıkan Akseki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar için veda yemeği düzenledi.

Ömer Duruk tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Muhammed Emin Nasır, Belediye Başkanı Mustafa İsmet uysal, Cumhuriyet Savcısı Murat Avcı ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Nasır, "Vedalar hakikaten zordur. Bizler kamu görevlileri olarak bu tür ayrılıklara alışkınız. Birlikte olduğumuz süre içerisinde ilçemizde sağlanan huzur, güven ve uyum ortamına vesile olan İlçe Jandarma Komutanımız Özhan Nacar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'da İlçe Jandarma Komutanı Özhan Nacar'a ilçede yaptığı başarılı görevden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yeri olan Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığında başarılar diledi.

Akseki'den çok güzel anılarla ayrılacağını belirten Özhan Nacar'da başta Kaymakam Muhammed Emin Nasır olmak üzere bu özel günde yanında olan tüm kurum müdürlerine teşekkür etti.

Akseki İlçe Jandarma Komutanına veda yemeği

Akseki İlçe Jandarma Komutanına veda yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber