Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 03 Ağustos 2021 - 19:38 Yorum: 0

Akyazı Belediyesinin projesine bakanlıktan 1.2 milyonluk hibe desteği

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Kadınlarımız Kara Mürver Yetiştiriyor...

Akyazı Belediyesinin projesine bakanlıktan 1.2 milyonluk hibe desteği

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Kadınlarımız Kara Mürver Yetiştiriyor Hastalığa ve Salgına Dur Diyor" projesi ile katılan Akyazı Belediyesi, 1.2 milyon liralık hibe desteğine layık görüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2021 yılı SOGEP Uygulama Usul ve Esaslarına göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında Sakarya'da hak kazanan tek belediye olan Akyazı Belediyesine sevindirici haber geldi. Yapılan değerlendirmelerde Akyazı Belediyesi, geçerli kabul edilen ve 1 milyon 222 bin liralık desteğe layık görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber